fbpx

Blue Friday -tarjous: 4 x webinaaria yhteishintaan vain 2000 eur (+alv) – hyödynnä etu 1.12.2021 mennessä!

Mikä Black Friday? Meillä se on Blue Friday!

Ja sen kunniaksi on mahdollisuus napata 4 x webinaaria (liian) edullisesti á 500 eur / webinaari yhteishintaan 2000 eur+ alv (vrt. normaali 4 x 890 eur = 3560 eur!).

Hyödynnä nyt tämä tarjous ja varmistat, että ensi vuoden liidinhankintawebinaarisi nousivat juuri uudelle tasolle🌟 Voit pitää nämä 4 varattua webinaariasi sinulle sopivana ajankohtana aina 31.12.2022 saakka.

1 h webinaari sisältää meillä:

▶ Webinaarin tekninen valmistelu ja suunnittelu (sis. mahdollisten etäpuhujien yhteystestit sekä aloitus- ja juoksutuspalaverin Tilaajan kanssa)

▶ Webinaarin tekninen tuottaminen (1h lähetys) ja striimaus haluttuun maksuttomaan tai maksulliseen kanavaan (esim. Facebook Live, Vimeo, Youtube, Teams, Zoom tms.)

▶ Studion lähetyshuoneen vuokra sisältäen kaikki tarvittavat välineet (monikameratuotanto, mikitykset, esityskoneet ym.)

Blue Friday -tarjouksen voimassa olo on päättynyt. Mikäli olet järjestämässä useampaa webinaaria, pyydä meiltä tarjous: [email protected]

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Olemme tamperelainen online-videotuotantoon erikoistunut startup. Meillä voit tehdä podcasteja, videotallenteita, webinaareja ja live-lähetyksiä. Tarjoamme käyttöösi ultramodernin live-studion, tekniikan sekä henkilökunnan, joka vastaa kaikesta tekniikasta. Ulkoista tekniikka ja tee laadukasta sisältöä Full HD -laadulla.

Blue Screen 404 Oy, Viinikankatu 49, 33800 Tampere, Finland, Y-tunnus: 3018602-9

Pohditko podcast-, video- tai live-tuotannon käynnistämistä etkä tiedä, mistä aloittaa? Autamme sinut mielellämme alkuun ja neuvomme, mitä eri teknisiä vaihtoehtoja sinulla on käytettävissäsi. Varaa ilmainen kartoitus ja autamme sinut alkuun podcast-, video- ja livetuotannossasi! Kartoitus voidaan toteuttaa etänä tai studiollamme.

Tutustu ilmaiseen webinaarioppaaseemme ja perehdy

  • yleisimpiin webinaariohjelmistoihin
  • webinaarien käyttöön markkinointi- ja koulutustarkoituksissa tai yrityksesi sisäisen viestinnän välineenä
  • yleisimpiin sudenkuoppiin ja siihen, miten voit välttää ne

Copyright © Blue Screen 404 Oy

Supercharge Your Online Presence®

Vieritä ylös