fbpx

Ajattele ääneen.

Blue Podcast

Luo oma podcastisi

Nauhoita oma podcastisi studioympäristössä

Luo podcasteja some-kanavillesi

Ulkoista podcastiesi tekninen tuotanto 100%:sti

Luo podcasteja sisäiseen koulutuskäyttöön

Luo podcasteja oppimisympäristöösi

Luo podcasteja Soundcloudiin

Podcast-huone, 4 hengen keskustelu

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Podcast on laveasti määriteltynä toistuva, äänimuodossa julkaistava puheohjelma tai -sarja, jota kuuntelija seuraa omalta älylaitteeltaan. Podcasteja voi kuunnella lukuisan eri palvelun (esim. Spotify, Supla) kautta. Podcastia voi yleensä kuunnella suoraan suoratoistopalvelun kautta, mutta se voi myös olla ladattavissa äänitiedostona. Podcast on siis ääntä digitaalisessa muodossa. Podcasteja on erimuotoisia. Yleinen podcastin muoto on kahden hengen keskustelu, jossa juontaja haastattelee jakson “vierasta”. Tästä keskustelusta muodostuu podcast-sarjan jakso. Podcast-jaksoa voidaan editoida jälkikäteen ennen julkaisua tai se voidaan julkaista sellaisenaan. 

Motivaatio podcastien tekemiseen lähtee yleensä siitä, että podcastin avulla päästään käsittelemään oman alan aiheita perusteellisesti ja keskustelumuodossa. Podcastin juontaja tai juontajat johtavat keskustelua ja vieraat tuovat oman osaamisensa osaksi keskustelua. Hyvä podcast-keskustelu avaa ajatuksia ja ajattelua pintaa syvemmältä ja antaa kuuntelijoilleen ahaa-elämyksiä. Kun kyseessä on äänimuotoinen viestinnän väline, päästään konkreettisesti hyvin lähelle kuuntelijaa. Eli epäsuorasti ajateltuna laadukas sisältö takaa sen, että podcastillasi on kuuntelijoita ja kuuntelijat takaavat sen, että olet asiantuntijana ja yrityksenä esillä. Sisältö on kuitenkin tärkeintä ja näkyvyys vasta toissijainen tavoite, sillä liian selkeästi markkinointi edellä tehdyt podcastit eivät saavuta riittävää orgaanista näkyvyyttä. 

Podcastien tekemiseen riittää periaatteessa mikrofoni ja nauhuri. Yleensä podcastien tekemiseen käytetään muutamaa laadukasta mikrofonia, äänikorttia ja läppäriä. Podcast-jakso nauhoitetaan ja julkaistaan äänitiedostona käyttämässäsi podcast-palvelussa. Podcastien äänenlaatu vaihtelee sen mukaan, millaista laitteistoa käytetään ja millainen akustiikka siinä tilassa on, jossa podcast nauhoitetaan. Blue Screen 404 tarjoaa käyttöösi akustoidun ja äänieristetyn huoneen, jossa voit nauhoittaa podcast-jaksosi henkilökunnan opastamana. Käytössäsi ovat laadukkaat Shuren mikrofonit. Hoidamme nauhoituksen ja editoinnin puolestasi, eli voit keskittyä sisältöön 100%:sti.

Varaa Blue Podcast -palvelumme kautta Podcast Room tunniksi. Tee varaus sivujemme varauskalenterin kautta. Maksu tehdään varauksen yhteydessä. Otamme sen jälkeen hommasta kopin, olemme sinuun yhteydessä ja ohjeistamme sinua, jotta osaat valmistautua nauhoitukseen. 

Kyllä. Voit halutessasi valita varauksesi yhteydessä videomuotoisen podcastin. Tällöin kuvaamme podcast-jaksostasi videon, jota voit käyttää esim. oppimisympäristössäsi.

Olemme tamperelainen online-videotuotantoon erikoistunut startup. Meillä voit tehdä podcasteja, videotallenteita, webinaareja ja live-lähetyksiä. Tarjoamme käyttöösi ultramodernin live-studion, tekniikan sekä henkilökunnan, joka vastaa kaikesta tekniikasta. Ulkoista tekniikka ja tee laadukasta sisältöä Full HD -laadulla.

Blue Screen 404 Oy, Viinikankatu 49, 33800 Tampere, Finland, Y-tunnus: 3018602-9

Pohditko podcast-, video- tai live-tuotannon käynnistämistä etkä tiedä, mistä aloittaa? Autamme sinut mielellämme alkuun ja neuvomme, mitä eri teknisiä vaihtoehtoja sinulla on käytettävissäsi. Varaa ilmainen kartoitus ja autamme sinut alkuun podcast-, video- ja livetuotannossasi! Kartoitus voidaan toteuttaa etänä tai studiollamme.

Tutustu ilmaiseen webinaarioppaaseemme ja perehdy

  • yleisimpiin webinaariohjelmistoihin
  • webinaarien käyttöön markkinointi- ja koulutustarkoituksissa tai yrityksesi sisäisen viestinnän välineenä
  • yleisimpiin sudenkuoppiin ja siihen, miten voit välttää ne

Copyright © Blue Screen 404 Oy

Supercharge Your Online Presence®

Vieritä ylös