fbpx

Blue Screen Studio

Blue Screen Studio sijaitsee Tampereen Nekalassa Starkin vieressä osoitteessa Viinikankatu 49. Studion sisäänkäynti on Starkin puoleisella sivulla. Tilamme ovat rakennuksen 4. kerroksessa ja perille löydät opasteita seuraamalla. 

Tutustu studioomme virtuaalikierroksen avulla

Mitä voin tehdä studiolla?

1-4 hengen podcast-keskustelut avaimet käteen -palveluna

Studiomme podcast-huoneessa voit nauhoittaa henkilökuntamme opastamana huippulaadukkaita podcasteja. Tarjoamme tekniikan ja hoidamme nauhoituksen puolestasi. Lähetämme valmiin podcastin sähköpostiisi sopivassa muodossa.

Full HD -laatuiset videotallenteet oppimisympäristöösi tai someen

Voit tehdä videotallenteita studiomme podcast-huoneessa ja webinaarihuoneessa henkilökuntamme opastamana. Tarjoamme kaiken vaadittavan tekniikan ja hoidamme tallennuksen puolestasi. Sinun täytyy vain valmistella sisältö. Lisäämme videoihin yrityksesi logon. Voit käyttää videotallenteita esimerkiksi verkkokurssillasi tai some-päivityksissäsi.

Live-lähetykset Facebook-sivuillesi

Voit tehdä molemmista huoneista live-lähetyksiä Facebook-sivuillesi (Page) tai Facebook-ryhmääsi (Group). Live-kuvaan lisätään yrityksesi logo eli katsojillesi kuva näyttää siltä, että lähetys tehtäisiin omalla studiollasi.

Live-lähetykset muille some-kanavillesi

Voit lähettää studiomme molemmista huoneista Full HD -laatuista live-kuvaa käytännössä mille tahansa some-kanavalle, joka tukee live-lähetyksiä ns. enkooderin avulla. Voit kysyä meiltä tästä lisää. Voit esimerkiksi tehdä lähetyksiä YouTubeen, Twitchiin, Hitboxiin Periscopeen/Twitteriin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kaikki palvelumme ovat varattavissa varauskalentereidemme kautta. Podcastien varauskalenteri löytyy täältä. Videotallenteiden varauskalenteri löytyy täältä. Live-lähetysten varauskalenteri löytyy täältä. Jos haluat laittaa live-lähetyksesi ennalta myyntiin, voit valita Blue Video Cloud -palvelumme samalla kun varaat live-lähetyksen täältä.

Blue Podcastin yksittäiseen varaustuntiin kuuluu tunti studiolla, henkilökunta ja tekniikka. Käytössäsi on 4 laadukasta mikrofonia, joiden avulla voit nauhoittaa podcastisi. Henkilökuntamme on koko ajan paikalla, perehdyttää sinut podcastin tekoon ja nauhoittaa podcastisi puolestasi. Lisäksi editoimme valmiin podcastin ja toimitamme sen sinulle sopivassa muodossa. Yksittäinen podcast-tunti pitää sisällään 20 min editointia. Jos editointiin kuluu tätä enemmän veloitamme lisätunneista 100 € / h. Varmistamme ensin kuitenkin sinulta, että hyväksyt lisälaskutuksen.  

Päivitämme kuvausta… 🙂

White Label -palvelu

Lisää oma logosi ja värisi kuvaan ja lähetä live-kuvaa ja tee videotallenteita Full HD -laadulla!

Olemme tamperelainen online-videotuotantoon erikoistunut startup. Meillä voit tehdä podcasteja, videotallenteita, webinaareja ja live-lähetyksiä. Tarjoamme käyttöösi ultramodernin live-studion, tekniikan sekä henkilökunnan, joka vastaa kaikesta tekniikasta. Ulkoista tekniikka ja tee laadukasta sisältöä Full HD -laadulla.

Blue Screen 404 Oy, Viinikankatu 49, 33800 Tampere, Finland, Y-tunnus: 3018602-9

Pohditko podcast-, video- tai live-tuotannon käynnistämistä etkä tiedä, mistä aloittaa? Autamme sinut mielellämme alkuun ja neuvomme, mitä eri teknisiä vaihtoehtoja sinulla on käytettävissäsi. Varaa ilmainen kartoitus ja autamme sinut alkuun podcast-, video- ja livetuotannossasi! Kartoitus voidaan toteuttaa etänä tai studiollamme.

Tutustu ilmaiseen webinaarioppaaseemme ja perehdy

  • yleisimpiin webinaariohjelmistoihin
  • webinaarien käyttöön markkinointi- ja koulutustarkoituksissa tai yrityksesi sisäisen viestinnän välineenä
  • yleisimpiin sudenkuoppiin ja siihen, miten voit välttää ne

Copyright © Blue Screen 404 Oy

Supercharge Your Online Presence®

Vieritä ylös