fbpx

Myy studio-olosuhteissa tuotettuja live-esityksiäsi kaikille netissä

Ota vastaan luottokorttimaksuja

Ota vastaan kaikkien yleisten verkkopankkien maksuja

Vastaanota maksuja laskulla ja osamaksulla

Ota vastaan maksuja mobiilimaksutavoilla

Tarjoa erinomainen katselukokemus kaikille laitteille

Älypuhelimet

Tietokoneet

Tabletit

Tarjoa sisältöä kaikille laitteille

Android-yhteensopivuus

Windows-yhteensopivuus

Apple iOS -yhteensopivuus

Linux-yhteensopivuus

Powered by

Mikä on Blue Video Cloud?

Livenä Full HD -laadulla

Tarjoamme ensimmäisenä yrityksenä maailmassa jokaiselle yritykselle mahdollisuuden myydä studio-olosuhteissa tuotettuja live-lähetyksiä. Tämä tarkoittaa sitä, että tarjoamme käyttöösi studion, josta käsin voit tehdä maksullisia live-lähetyksiä ja myydä niihin lippuja kenelle tahansa kiinnostuneelle. Henkilökuntamme on paikalla studiossa koko lähetyksen ajan. Perehdytämme sinut tekniikkaan ja ohjaamme lähetyksen puolestasi. Sinun tarvitsee vain vastata sisällöstä. Blue Video Cloud on pilvipalvelu, jonka avulla voit myydä live-sisältöjä minkä kokoiselle yleisölle tahansa.

Interaktiivinen ja viihdyttävä

Live-lähetyksesi katsojat voivat kysyä sinulta kysymyksiä ja yleisösi voi äänestää valitsemistasi kysymyksistä lähetyksen aikana. Voit kommentoida äänestystuloksia ja vastata kysymyksiin reaaliajassa, mikä tekee lähetyksestäsi mielenkiintoisemman. Voit myös tuoda etävieraita osaksi live-lähetystäsi.

Yhteensopivuus kaikkien laitteiden ja käyttöjärjestelmien kanssa

Blue Video Cloud toimii älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Kuka tahansa yksityishenkilö, yritys, julkisen sektorin organisaatio tai järjestö voi ostaa lippuja webinaariisi - sekä yksittäin että useamman lipun kerralla.

Tee lähetys mistä tahansa aiheesta ja hinnoittele miten haluat

Voit tehdä maksullisen live-lähetyksen mistä tahansa aiheesta ja määritellä lähetyksen lippujen hinnan itse. Tarjoamme käyttöösi pilvipalveluinfrastruktuurin, joka kestää minkälaisen tahansa osallistujamäärän. Lisäksi voit ottaa vastaan maksuja käytännössä melkein millä tahansa maksutavalla.

Nopeimmat palvelinkeskukset Pohjois-Euroopassa.

Live-lähetyksesi toimitetaan katsojillesi Amazonin pilvipalveluinfratstruktuurin avulla. Live-lähetystäsi voidaan katsoa Full HD -laadulla missä tahansa maailmassa. Lähetys toimii myös älylaitteilla, jotka ovat 4G-verkossa. Live-lähetystesi laatu on erinomainen, sillä lähetyksesi tuotetaan studio-olosuhteissa ammattilaisten toimesta.

Täydellinen avaimet käteen -palvelu

Vastaamme live-lähetystesi teknisestä tuottamisesta, toimittamisesta katsojillesi sekä maksujärjestelmästä, jonka avulla voit ottaa vastaan maksuja lähetyksistäsi. Toimitamme lipputulot automaattisesti tilillesi. Tarvitset vain y-tunnuksen. Veloitamme 20 % lipputuloista. Voit ottaa vastaan maksuja melkein millä tahansa maksutavoilla: verkkopankkien, luottokorttien, laskun ja osamaksun, mobiilimaksutapojen sekä American Expressin avulla. Sinun tehtäväksesi jää vain live-lähetyksesi myynti ja markkinointi ja laadukkaan sisällön valmistelu. Hoidamme jopa asiakaspalvelun puolestasi.

Myy tietoa, taitoa, tiedettä, tarinoita tai viihdettä kaikille netissä

Mielikuvituksesi on rajana. Voit myydä minkälaista tahansa live-sisältöä kenelle tahansa netissä. Lähetyksiäsi voidaan katsella missä tahansa, millä tahansa laitteella - Full HD -laadulla. Mistä sinä voisit tehdä maksullisen live-lähetyksen?

Myyntisivu

Live-näkymä

Olemme tamperelainen online-videotuotantoon erikoistunut yritys. Meillä voit tehdä podcasteja, videotallenteita, live-lähetyksiä sekä maksullisia live-lähetyksiä. Tarjoamme käyttöösi ultramodernin live-studion, tekniikan sekä henkilökunnan, joka vastaa kaikesta tekniikasta. Ulkoista tekniikka ja tee laadukasta sisältöä Full HD -laadulla.

Blue Screen 404 Oy, Viinikankatu 49, 33800 Tampere, Finland, Y-tunnus: 3018602-9

Pohditko podcast-, video- tai live-tuotannon käynnistämistä etkä tiedä, mistä aloittaa? Autamme sinut mielellämme alkuun ja neuvomme, mitä eri teknisiä vaihtoehtoja sinulla on käytettävissäsi. Varaa ilmainen kartoitus ja autamme sinut alkuun podcast-, video- ja livetuotannossasi! Kartoitus voidaan toteuttaa etänä tai studiollamme.

Tutustu ilmaiseen webinaarioppaaseemme ja perehdy

  • yleisimpiin webinaariohjelmistoihin
  • webinaarien käyttöön markkinointi- ja koulutustarkoituksissa tai yrityksesi sisäisen viestinnän välineenä
  • yleisimpiin sudenkuoppiin ja siihen, miten voit välttää ne

Copyright © Blue Screen 404 Oy

Powered by Google Cloud & Amazon Web Services

Vieritä ylös