fbpx

Näin luot Facebook Live -lähetysten avulla uusia liidejä

Lämpimien liidien luominen Facebook Liven avulla

Facebookin avulla voit tehdä live-lähetyksiä, joiden avulla pystyt esimerkiksi esittelemään yritystäsi ja yrityksesi tuotteita ja palveluita perusteellisesti. Live-lähetys antaa katsojillesi henkilökohtaisen tavan tutustua yritykseenne. Lähetysten aikana yrityksesi tuotteista ja palveluista voidaan kertoa hyvin yksityiskohtaisesti ja katsojasi voivat myös esittää kysymyksiä, joihin voit vastata lähetyksen aikana. Tuottamalla laadukasta, katsojiasi kiinnostavaa ja hyödyttävää sisältöä luot heille ensikosketuksen yritykseesi. Kun vakuutat katsojasi laadukkaalla sisällöllä, palaavat he Facebook-sivuillesi ja saat heidät todennäköisesti myös katsomaan seuraavia live-lähetyksiäsi.

Kun olet jo tehnyt muutaman live-lähetyksen, mahdollistavat Facebookin mainontatyökalut mainosten kohdentamisen ihmisille, jotka ovat katsoneet live-lähetyksiäsi. Voit kohdentaa mainontaa esimerkiksi juuri niille katsojille, jotka katsoivat lähetyksiäsi pisimpään. Tiedät siis jo, että he ovat kiinnostuneita yrityksestäsi. Lisätietoa Facebook-mainonnan kohdentamisesta live-lähetyksiesi katsojille löydät täältä.

Facebookista myyntiputkeen

Seuraava vaihe on liidien ohjaaminen kotisivuillesi sekä yrityksesi tuotteiden ja palveluiden piiriin. Tässä erillinen landing page eli laskeutumissivu toimii hyvin. Voit kohdentaa live-lähetystesi katsojille mainoksia, jotka ohjaavat heidät relevantin tuotteen/palvelun laskeutumissivustolle. Tässä vaiheessa tavoitteena on liidien sähköpostien kerääminen, jotta heidät saadaan myyntiputkeenne. Sähköpostit voidaan kerätä esimerkiksi vastineeksi tuotteesi/palvelusi yksityiskohtaisesta esitteestä tai esittelystä. Yhtenä vaihtoehtona voi myös olla mahdollisuus varata varauskalenterista aika tuote- tai palveluesittelylle.

Tiesitkö, että Facebook mahdollistaa live-lähetysten tekemisen jopa Full HD -laadulla? Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että saat lähetettyä tv-tasoista lähetystä katsojille suoraan Facebookin välityksellä. Voit ulkoistaa live-lähetystesi teknisen toteutuksen kolmannelle osapuolelle (kuten meille) ja tehdä studiolaatuisia live-lähetyksiä Facebook-sivuillesi.

Kiinnostuitko Facebook Live -lähetyksistä osana markkinointiasi? Varaa alla olevasta varauskalenterista aika asiantuntijamme kanssa ja autamme sinut alkuun.

Olemme tamperelainen online-videotuotantoon erikoistunut startup. Meillä voit tehdä podcasteja, videotallenteita, webinaareja ja live-lähetyksiä. Tarjoamme käyttöösi ultramodernin live-studion, tekniikan sekä henkilökunnan, joka vastaa kaikesta tekniikasta. Ulkoista tekniikka ja tee laadukasta sisältöä Full HD -laadulla.

Blue Screen 404 Oy, Viinikankatu 49, 33800 Tampere, Finland, Y-tunnus: 3018602-9

Pohditko podcast-, video- tai live-tuotannon käynnistämistä etkä tiedä, mistä aloittaa? Autamme sinut mielellämme alkuun ja neuvomme, mitä eri teknisiä vaihtoehtoja sinulla on käytettävissäsi. Varaa ilmainen kartoitus ja autamme sinut alkuun podcast-, video- ja livetuotannossasi! Kartoitus voidaan toteuttaa etänä tai studiollamme.

Tutustu ilmaiseen webinaarioppaaseemme ja perehdy

  • yleisimpiin webinaariohjelmistoihin
  • webinaarien käyttöön markkinointi- ja koulutustarkoituksissa tai yrityksesi sisäisen viestinnän välineenä
  • yleisimpiin sudenkuoppiin ja siihen, miten voit välttää ne

Copyright © Blue Screen 404 Oy

Supercharge Your Online Presence®

Vieritä ylös